Kérem, támogassa kutatásainkat!

 

 

Kedves Látogató!

 

Több évtizedes kutatási munka áll mögöttem. Nagy segítségre voltak és vannak ebben barátaim, akikkel közösen dolgoztunk és dolgozunk, mind nagyobb és távolabbi célokat tűzünk magunk elé. A látogatottságból és a hozzászólásokból ítélve sok embert megérintenek eredményeink, gondolataink. Köszönjük támogató hozzászólásaikat, kritikai megnyilvánulásaikat, építő jellegű gondolataikat, köszönjük, hogy olvasnak bennünket!

A tudományos kutatás igazi és csodálatosan nagy kaland, ha az őszinte kíváncsiság és a tudás utáni vágy vezérli. A Világegyetem megismerésével párhuzamosan eleget teszünk az ősi parancs felhívásának is: "Ismerd meg Önmagad!".

Ennél is többet tudnánk nyújtani, ha több támogatást kapnánk. Nagy szükség lenne nyelveket beszélőkre, akik önként beszállnának fordítási munkákba, amennyiben idejük engedi. Szükség lenne képfeldolgozásban jártas kutatókra, szakemberekre, elsősorban a marsfotók feldolgozása kapcsán. Szükség lenne "önkéntesekre", akik különböző kísérletekben vennének részt. A fórumon nyithatnánk egy "hírek" rovatot, ahol megjelentetnénk az aktuális és érdeklődésre számot tartó eseményekről szóló beszámolókat, vagy legalább a linkeket.

Mindezeken túl - akinek lehetősége van rá és áldozna erre -, anyagi támogatást is örömmel fogadnám, ez esetben több szakirodalmat tudnék megvásárolni, mélyebb információkat tudnék átadni. Emellett lehetőség nyílna kiadványok megjelentetésére, tanfolyamok szervezésére, szakmai napok tartására, a legkülönbözőbb területeken.

A támogatóim nevét feltüntetem oldalaimon.

Kérem, írjon nekem: aranylaci@freemail.hu

 

Számlaszámom: Aranyi László - 57200031-10017612-00000000 - Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet

                            SWIFT/BIC kód: SZGTHUHB         -        IBAN kód: HU87 5720 0031 1001 7612 0000 0000

 

Vissza a nyitólapra