Sabrag, Magyar Főmágus szól Hozzátok

Koppány Nagyúr - 2008. július

 

Nincs a magyar történelemben rejtélyesebb személy, mint Koppány (Kopán, Kopand, Kopang) Nagyúr (fejedelem) személyénél!

Az irányított történészek, a judeo-krisztián klérus a magyar történelemről:  - csak a legrosszabbat, vagy semmit – alapon tanít az „oktatásra” feláldozott tanulókkal. Ez több ezer éves, folyamatos gyűlölködés a „világ” részéről ellenünk, hiszen e-végből született a „Szent Biblia is! Erről majd másik alkalommal!...

Nos: - mondják, tanítják -, a Lázadó Koppányt, a pogányt, István legyőzte, mert a király ellen lázadott. Miután István legyőzte Koppányt, testét négyfelé vágatta (az unokatestvérét) Győr, Esztergom, Veszprém és Gyulafehérvár (figyelmeztetésül az erdélyi Gyulának) kapuira szegeztette, keresztényi szeretettel!

Hogy miért unokatestvére Istvánnak Koppány Nagyúr? – mert Koppány nagyúr édesapja Fajsz fejedelem, Géza – István apja – nagyfejedelem édes testvére, Jutas fejedelem fiai!

Hazugság, hogy Koppány feleségének akarta elrabolni Veszprémből Saroltot (Saroldu - Fehér menyét). Ellenkezőleg! Sarolt, Koppány Nagyúr édesanyját akarta kiszabadítani Géza fejedelem rabságából. – Miután Géza fejedelem legyilkoltatta Fajsz fejedelmet – az oka az volt, hogy a lengyel felesége, István anyja, mellett, szemet vetett a gyönyörű Sarold, Fajsz fejedelem feleségére, Koppány Nagyúr (apja halála után – fejedelem!) édesanyjára!

Koppány édesanyja kiszabadítására ment tárgyalni Istvánnal – Gézával, mert hogy magához akarta venni édesanyját!

Koppány Nagyúr a „Régi Hit” (szeretet vallás) követője, követője és védelmezője volt, várományosa a „Magyar Trónnak”, a kereszténység és a német mindent elkövetett elpusztítására. A tárgyalás – tor – alatt orvul, Veczelin nevű német testőrparancsnokkal, hátulról leszúratták! – a Koppány Nagyúrral érkező fegyvertelen kíséretet lekaszabolták. Ekkor gyilkolták le Sabrag-Sebreg főmágust is, a Régi Hit „Főpapját”.

Koppány Nagyúr halála után, en István lett volna a Trón Utód, hanem az Erdélyi (Vajda) Gyula, vagy Szár – (A Kopasz), mert mindig a legidősebb Árpád-vérű lett a jogos – a vérszerződés szerint az uralkodói utódlásra – szenyoritási alapon.

Az Istvánt körülvevő idegenek irányították István minden cselekedetét! A magyarul alig tudó, alig beszélő, testileg is, fizikailag is korcs – hat ujjú – István, Adelheid lengyel nő fia! – hét gyermekét gyilkolta le a körülötte lebzselő idegen – keresztény – népség! Utolsónak Imre herceget! Nemcsak Őseim, hanem Mindszenty érsek szerint és Dr Zakar András történész, a Hercegprímás Úr személyi titkára – tanítása szerint is!

Árpád fia – Jutas – Jutas fia Fajsz, Fajsz fia Koppány – Somogyvár központtal uralták a Balatontól nyugatra az Ens folyóig(!!!) és Délre a Száváig, a Magyar Birodalom részét!

Parádi Nagyapám, száznégy és fél éves korában szólította el a Teremtő, bár őt nem nevezték mágusnak, ugyanezt tanította, Koppány Nagyúrral kapcsolatosan(!) – velem, mint Sabrag-Csepregi Nagyapám és Szőrénd Mágus is! Nem lehet véletlen!

Parádi Nagyapám, a Torma nemzetségből származik, aki pedig Árpád Papkirály unokái voltak! A tormák - , Árpád papkirály-fejedelem (nagyfejedelem) birodalmában – a követi szolgálatot látták el! Így tudom az elmondások szerint!

 

 

 

 

Vissza a nyitólapra