Yupiter X:

Amit a Spirit látott...

...ami körül nagy a csend

 

Tartalom

 

 

I. rész

          Tájékozódjunk! Vizsgálati módszer. Általános megállapítások a Spirit felvételeiről. Más ez a légkör... Valami van a levegőben...

 

       

II. rész.

           Fecseg a felszín... Miről fecseg a felszín és hogyan lehet meghallani? Nézzünk a lábunk elé! Árulkodó kövek. Nem kövek: csövek!

 

 

III. rész.

             Tovább fecseg a felszín. Nem minden kő, ami annak látszik. Nézzük meg most s Spirit által kínál lábbeli kollekciót! A Spirit sapka- és kalap ajánlata. A Spirit további ruházati ajánlata már szűkebb. De nézzünk más érdekes tárgyakat! Egy meghökkentő lelet. Nézzünk néhány műszaki jellegű tárgyat! A Spirit látott járműre emlékeztető alakzatokat is. És a tárgybemutató slusszpoénja. De mit mondanak az írások? Az élt két feltételezett jele.

 

 

IV. rész.

             Élő struktúrákat mutató formák a Spirit felvételein. Állati struktúrákra jellemző formák. Van-e növényekre jellemző struktúra a Spirit képein?  "Marsi arcok" avagy "emberszabású alakzatok" a Spirit felvételein.

 

V. rész.

             Rejtélyek, válaszok, talányok. a fekete szivacsos "kövek" rejtélye. Egy esetleges katasztrófa jelei. A síkság "rejtélye". Egyszer-kétszer fellibben a fátyol. Mit is láthattunk e tanulmányban? Talányos leletek.

 

 

Vissza a nyitólapra